Monday, October 22, 2007

News!(?)

Λοιπόν δεν μπόρεσα να αντισταθώ και επιτέλους θα ποστάρω και πάλι. Τι έκανα αυτές τις μέρες; Χμμμ, δέχτηκα επισκέψεις από δυο φίλους (κιοφτέ και bob sap) ξεχωριστά οπότε έκανα και εγώ ένα τουρ στην μικρή μας πόλη και μπορώ να πω ότι συνεχώς ανακαλύπτω νέα πράγματα και δεν είμαι σίγουρος ότι θα σταματήσω να ανακαλύπτω κάποια στιγμή. Οπότε πολλές βόλτες, πολύ περπάτημα και πολλές μπύρες, κυρίως μετά του κιοφτέ.

Το Σάββατο που μας πέρασε έγινε και ο τελικός του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράγκμπυ. Φαντάζομαι οι περισσότεροι δεν το ξέρατε, θα σας ενημερώσω εγώ όμως. Λοιπόν, στον τελικό αγωνίστηκαν Αγγλία εναντίον Νότιας Αφρικής και φυσικά νίκησαν οι Αφρικανοί με 15-6. Από τα λίγα που ξέρω από ράγκμπυ, μιας και θέλω δεν θέλω βλέπω εδώ που έμπλεξα, οι Αφρικανοί ήταν μπάι φαρ καλύτεροι. Οπότε υπήρχε μια σχετική βουβαμάρα το σαββατόβραδο στο Λονδίνο. Τους λυπήθηκα τους καημένους να πω την αλήθεια, όχι τόσο για το ράγκμπυ αλλά για την ήττα απο τη Ρωσία στο ποδόσφαιρο την περασμένη Τετάρτη, η οποία σημαίνει ότι μάλλον η Αγγλία μένει εκτός μιας και το Ισραήλ πρέπει να τους κάνει δωράκι και να νικήσει τη Ρωσία. Το οποίο βέβαια δεν είναι διόλου απίθανο με την ότι να ναι ομάδα της Ρωσίας. Από την άλλη οι γείτονες Σκωτσέζοι είναι έτοιμοι να σηκώσουν τα κιλτ και να δείξουν τον εσωτερικό τους κόσμο στους Άγγλους μιας και μάλλον περνάνε σε έναν όμιλο με Γαλλία και Ιταλία...(φιναλίστ του μουντιάλ για όσους έχουν ασθενή μνήμη).

Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα κάνει ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη. Θέλω να δω αν υπάρχει και μια στο εκατομμύριο περίπτωση να άλλαξε νοοτροπία και ψυχολογία αυτή η ομάδα στα εκτός στο Τσάμπιονς Λίγκ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που να απαιτεί νίκη αλλά τουλάχιστον αν φας το γκολ ρε γαύρε κυνήγησε το μπας και πάρεις κανένα χ. Θεωρητικά πάντως το παιχνίδι είναι το δυσκολότερο στον όμιλο.

Η συγγραφή του report συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς (λέμε και καμιά μλκία)...Βασικά το διδακτορικό έχει αρκετή δουλειά και πολύ διάβασμα μιας και δεν συνέχισα να κάνω κάτι ακριβώς πάνω σε αυτό που έκανα στη διπλωματική μου. Ανυπομονώ να μπω και λίγο στο lab όμως μιας και Πιεϊτσντί χωρίς αυτό δεν λέει.

Τι άλλα; Αυτάααα. Μπάι! Ακολουθούν πι-ες...

ps1: Xaberis που ήσουν το Σάββατο το βράδυ και κυρίως με ποιόν/ποιά την ώρα που όλοι έβλεπαν το ευγενές σπορ του ράγκμπυ;;;;;;;;

ps2: Ρε Kωστελέτο που σκατά μπαίνεις φαντάρος, εννοώ σώμα και στρατόπεδο...



No comments: